Miranda Reijnen

Mijn liefde voor paarden heb ik al op vroege leeftijd ontdekt en is nooit meer verdwenen. Na met veel plezier landelijke wedstrijden gereden te hebben ,rijd ik nu mijn paarden puur  recreatief. Ook heb ik met mijn merrie een paar veulentjes gefokt. Tijdens het opvoeden van deze jonge paardjes is mijn diepere interesse voor het gedrag van paarden ontstaan en ben de opleiding Instructeur Paard en Gedrag gaan volgen.


Mijn missie is mensen te laten ervaren waarom een paard doet wat hij doet en hoe hij leert, zodat je dit prachtige dier beter gaat begrijpen.  Met wederzijds begrip kun je veel bereiken in de omgang met en training van je paard


+31 6 51 26 07 16


Meer over mijn aanpak  


Gecertificeerd instructeur paard en gedrag

Orun en KNHS erkende 3 jarige opleiding.

Verzekerd voor aansprakelijkheid hippische beroepen.

Wat kan ik voor je doen?

Als gedragstrainer leer ik je een goede relatie met je paard op te bouwen door middel van: grondwerk, loswerken, dubbele lijnen en schrik- en obstakeltraining. 


Ook train ik paarden die uitdagend gedrag vertonen. Bijvoorbeeld: niet de trailer in willen lopen, dominantie, problemen bij hoefsmid- en dierenartsbezoek en het trainen/starten van het jonge paard.

Het kan ook zijn dat jouw paard niet echt een uitdaging heeft, maar dat je gewoon graag een les of training wilt om aan bepaalde onderwerpen te werken. Dat kan individueel of met een kleine groep.

Meer over mij

Aan het lesgeven aan groepen beleef ik veel plezier. Ik kom op maneges en geef les bij Lentiz Paardenhouderij en ben instructeur bij E-quine. Het is fantastisch om mensen te begeleiden en te zien dat ze steeds beter met hun paard communiceren. Naast het aanleren van technieken om veilig te werken vind ik het heel belangrijk dat je je paard leert lezen. Daarvoor moet je het natuurlijke gedrag van het paard begrijpen en goed op zijn reacties letten. Daarmee wil ik jou helpen.


Je vindt meer over mij op mijn website: https://www.centaurcoaching.com 


Mijn aanpak

Prijslijst

Les van 60 minuten €   50,-

Voor groepstrainingen stel ik graag in overleg een aanbod voor je samen.


Alle bedragen zijn incl. btw, gebruik trainingsmaterialen en exclusief € 0,21 reiskosten per kilometer vanaf mijn locatie in Sint Oedenrode (heen- en terugreis). Huur locatie en paarden zijn niet inbegrepen.


Contactgegevens

Miranda Reijnen

📞 +31 6 51 26 07 16

✉️ miranda@trainerspaardengedrag.nl
Provincie: Noord-Brabant

 

  

Bekijk andere trainers van Paard en Gedrag

arrow_drop_up arrow_drop_down