Passie voor paarden 

Ons team paardenprofessionals helpt eigenaren om de communicatie en samenwerking met hun paard te verbeteren

15

ervaren trainers

350+

enthousiaste klanten

5000+

trainingsuren

oneindig

boeiende momenten

Onze missie

Ons team paardenprofessionals helpt eigenaren om de communicatie en samenwerking met hun paard te verbeteren en om oplossingen te vinden voor de uitdagingen die op hun pad komen.


Het team bestaat zonder uitzondering uit gepassioneerde paardenmensen die een gedegen beroepsopleiding hebben afgerond. Onze trainers paard en gedrag bieden hulp door heel Nederland. Paardenwelzijn is voor ons vanzelfsprekend. Door onze kennis te delen, paarden en paardenmensen te trainen willen wij bijdragen aan een betere relatie tussen mens en dier. 

Paard over zeil

Training aan huis of op locatie

Onze trainingsmethoden sluiten aan bij het natuurlijke gedrag van het paard. Wij helpen eigenaren om hun paard beter te begrijpen. Iedere paardeneigenaar loopt wel eens tegen een uitdaging aan. Ervaren trainers brengen jouw paard weer op het juiste pad en leren jou om zelfstandig verder te werken. Wij bieden hulp op locatie bij privé eigenaren,  wij werken voor paardenfokkers, geven clinics en lessen op maneges, bij verenigingen en paardenopleidingen.


Hoe gaan wij te werk?

Bij de eerste kennismaking willen we jouw verhaal horen: wat doe je zoal met jouw paard, waar loop je tegenaan, hoe reageert jouw paard, wat wil je bereiken?


Om een goed beeld te krijgen doen we een paar oefeningen met je paard en kijken we naar zijn reacties. Als we een fysiek probleem vermoeden heeft trainen geen zin en adviseren we je om eerst je paard te laten onderzoeken. Is alles in orde dan bespreken we het trainingsplan en gaan we aan de slag.


Eerst trainen we jouw paard. Al doende leren we jou de technieken om tussentijds huiswerk te doen en om later zelfstandig verder te kunnen. Je gaat een leerzame reis met je paard aan, leert zijn signalen te lezen en de juiste vragen te stellen.  

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Van levensgevaarlijk naar rustig in de trailer

Mijn paard werd echt gevaarlijk in de trailer en ging zelfs met de benen over de voorstang. Het is een heel lange weg geweest. Ruim 3 maanden training in heel kleine stapjes naar een super resultaat. Ik kan Coffee alleen laden en hij blijft rustig in de trailer. Zo dankbaar.

Klant

Els Joosten, particulier

Heel fijne samenwerking

Als professional met helaas een blessure kan ik bepaalde  dingen zelf niet meer doen. Het was een hele stap om hulp in te roepen maar geen moment spijt gehad. Zo veel respect naar het paard, heel deskundig en super fijne samenwerking gehad.

Klant

Jan Oortveld, instructeur en fokker

Wie had gedacht dat dit zou kunnen

Mijn paardje Hope begon steeds dominanter te worden. Op stal dreigen, bij longeren in je ruimte blijven. Met een paar keer trainen onder begeleiding gaat het nu een stuk beter en weet ik wat ik moet doen. Het was niet alleen leerzaam maar ook heel gezellig.

Quinty Tang, particulier