Gonnie Petstra

Als klein meisje was ik al verslingerd aan paarden, dat is een levenslange passie gebleven. Toen gaven ze mij vertrouwen, vriendschap en vrijheid. Nu wil ik dit graag aan ze terug-geven en mensen helpen hetzelfde te doen door kennis over te dragen en te bouwen aan vertrouwen. In de mens, in het paard, jezelf en elkaar. Leren, ontwikkelen en opleiden is mijn dagelijks werk: mijn bedrijf maakt vakbladen, opleidingen en trainingen voor drogisten en apothekers. Ik ben drogist, voedingsdeskundige en docent/spreker. Verder kom je mij tegen als docent bij E-quine.com en rij ik in zowel de recreatieve dressuur- als mensport met mijn eigen Friese paard.


 +31 6 46 08 84 02


Meer over mijn aanpak  


Gecertificeerd instructeur paard en gedrag

Orun en KNHS erkende 3 jarige opleiding.

Verzekerd voor aansprakelijkheid hippische beroepen.

Wat kan ik voor je doen?

Je kunt bij mij terecht voor africhting, training van alle soorten gedragsuitdagingen, of grondwerkles . Maar ook voor het stoerder maken van paard en ruiter. Verder geef ik management-, communicatie- en leiderschapstraining, teambuildingdagen met paarden en menwagens op locatie in Nederland.

Mijn werkwijze

Als je mij uitnodigt voor een kennismaking, zullen we samen eerst het trainingsdoel bepalen. Wat wil je bereiken? Waarom? Hoe ziet het optimale resultaat voor jou eruit? Daarna maak ik graag kennis met je paard en zal aanvullend een plan maken. Dit plan wordt besproken zodat je kunt bepalen of dit je aanspreekt en of we samen de uitdaging(en) aangaan. Mijn stijl is  open, warm, persoonlijk en redelijk direct.


Mijn aanpak

Prijslijst

Grondwerk, trailertraining, lesgeven  €   55,- per sessie van 45 - 60 minuten.

Strippenkaart per persoon                  € 500,- voor 10 sessies (geldigheid 12 maanden)

Strippenkaart per persoon                  € 900,- voor 20 sessies (geldigheid 12 maanden)

Training intern volpension                   € 305,- per week incl. weidegang


Alle bedragen zijn incl. btw en gebruik trainingsmaterialen en exclusief € 0,25 reiskosten per kilometer (heen- en terugreis vanuit  postcodegebied 8166).  Eventuele huur van de trainingslocatie en paarden zijn niet inbegrepen. 


Geen eigen trailer? Ik kan deze meenemen, huurprijs € 35,- geen eigen risico, wel reiskosten van € 1,00 per km.

Betalen contant of per tikkie direct na de les.

Contactgegevens

Gonnie Petstra

📞 +31 6 46 08 84 02

✉️ Gonnie@trainerspaardengedrag.nl
Provincie: Flevoland / Utrecht / Gelderland

 

  

Bekijk andere trainers van Paard en Gedrag