Paardengedrag trainer

Hester Stasse

 Is jouw paard ook een Very Important Horse? En droom jij ervan om hem beter te begrijpen, zodat je precies weet wat hij je wil vertellen en jij daar moeiteloos op in kunt spelen? Dat hij enthousiast doet wat je van hem vraagt? Dat hij dat vervelende of gevaarlijke gedrag afleert? Dat jullie samen ontspanning vinden en plezier hebben in plaats van gedoe? Omdat ik zelf als kind niets met paarden “mocht”, ben ik enorm gepassioneerd om jou te helpen om jouw paardendroom werkelijkheid te maken!  Met veel plezier deel ik mijn kennis en vaardigheden via artikelen, (gast)lessen, masterclasses, coaching en trainingen zodat je paard en jij steeds meer ontspanning, plezier en vrijheid ontdekken samen. Genieten van en met je paard - daar gaat het tenslotte om!


Very Important Horse

+31 6 80 07 44 89Meer over mijn aanpak  


Gecertificeerd instructeur paard en gedrag

Orun en KNHS erkende 3 jarige opleiding.

Verzekerd voor aansprakelijkheid hippische beroepen.

Gedragstherapeut voor paarden

In 2016 afgestudeerd als paardengedragstherapeut aan de Tinly  Dier en Gedrag Academie

Excellent Coach

Persoonlijke coaching waarbij het paard als spiegel wordt ingezet.

Instructeur Centered Riding

Gediplomeerd instructeur Centered Riding level 1

Wat kan ik voor je doen?

Als jij (weer) van en met je paard wilt genieten, wilt begrijpen waarom hij zich zo gedraagt, het fijn vindt om mee te denken over oplossingen die bij je paard en jou passen, bereid bent om tijd te investeren in een betere relatie met je paard, klaar bent met alle goedbedoelde adviezen van stalgenoten en online, en wilt leren hoe je het gedrag van je paard of pony zelf duurzaam kunt veranderen, dan kom ik graag bij jou langs. Ik ondertitel als het ware het gedrag van je paard. Tegelijkertijd coach ik je om daar op een fijne manier mee om te gaan, terwijl ik je allerlei nuttige tips geef en handigheidjes leer.

 

Doelen die ik jou en je paard kan helpen bereiken:

  • Elkaar beter leren begrijpen via grondwerk
  • Ontspannen buitenrijden
  • Probleemgedrag oplossen met behulp van gedragstherapie en -training
  • Steviger en rustiger in jullie schoenen/hoeven staan via schriktraining
  • De beste start met je nieuwe/eerste paard speciaal voor herintreders en mensen die hun eerste paard hebben gekocht

Op mijn website https://veryimportanthorse.com lees je meer over mijn aanpak om jullie te ondersteunen.

Meer over mijn aanpak

Mijn doel is dat jij begrijpt waarom je paard zich gedraagt zoals hij dat doet en dat je weet wat hij nodig heeft om zich fantastisch te voelen. Om die reden is mijn aanpak misschien iets grondiger dan je gewend bent: van tevoren vul je een uitgebreide vragenlijst in die we tijdens het eerste deel van onze eerste afspraak bespreken. Daarna gaan we met de training aan de slag. Op die manier is de training geen symptoombestrijding maar (een eerste stap op weg naar) een duurzame oplossing. Ook jij speelt een belangrijke rol in die oplossing - je bent tenslotte 50% van de combinatie - en dus coach ik je om je spanning sneller op te merken en los te laten.

 

Overigens kan ik jou en je paard zowel via natural horsemanship als met behulp van clickertraining helpen - al naar gelang wat het beste bij jullie past.


Mijn aanpak

Prijslijst

 Losse training:

€  95,- per trainingssessie van 1,5 uur


Vliegende Starttraining:

€ 125,- per sessie van 2 uur inclusief adviesgesprek o.b.v. vooraf ingevulde vragenlijst


Vliegende Start + 3 maanden online begeleiding:

€ 315 (of 3 termijnen van € 115) inclusief gratis masterclass en hulp op afstand.


Vliegende Start + 4 trainingen op jouw locatie:

€ 495,- (of 3 termijnen van € 175,-) inclusief gratis masterclass en hulp op afstand.


 Voor trainingen en workshops met groepen van twee of meer mensen gelden andere tarieven afhankelijk van de groepsgrootte en eventuele specifieke wensen - mail, app of bel even om meer te weten te komen over de mogelijkheden. 


Alle investeringen in je paard en jou zijn inclusief BTW en gebruik van trainingsmaterialen, maar exclusief reiskosten vanaf mijn locatie op 5694 SP Son en Breugel. Hiervoor gelden standaardtarieven op basis van de afstand enkele reis volgens het schema dat je via deze link vindt: https://veryimportanthorse.com/hoe-kan-ik-je-helpen-met-je-paard

Eventuele huur van trainingslocatie en/of -paarden is niet inbegrepen.Contactgegevens

Hester Stasse

📞 +31 6 80 07 44 89

✉️ hester@trainerspaardengedrag.nl 


Provincie: Noord-Brabant

 

  

Bekijk andere trainers van Paard en Gedrag