Zadelmak maken-trailerladen-uitdagend gedrag bij paarden.

Jackie Middelkoop


Leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina!

Ik ben Jackie Middelkoop en woon in binnenstad van Gorinchem.

In mijn dagelijks leven werk ik als humaan fysiotherapeut en daarnaast begeleid ik met veel plezier eigenaren en hun paarden als instructeur Paard & Gedrag. In 2011 kocht ik een paard met de nodige gedragsproblemen. Sinds toen is mijn interesse in paardengedrag gewekt en heeft dit uiteindelijk geleid tot het volgen van de opleiding bij E-quine.com.

Naast het accent op gedrag tijdens mijn trainingen heb ik ook, vanuit mijn basis als fysiotherapeut, oog voor de fysieke mogelijkheden van het paard en hecht ik veel waarde aan het biomechanisch correct trainen. 


+31 6 52 11 87 01


Meer over mijn aanpak  


Gecertificeerd Instructeur Paard en Gedrag

Orun en KNHS erkende 3 jarige opleiding.

Verzekerd voor aansprakelijkheid hippische beroepen.

Zadelmak maken-trailerladen-uitdagend gedrag bij paarden.

Wat kan ik voor je doen?

 

Je kunt bij mij terecht voor begeleiding en training wanneer je tegen gedragsproblemen aanloopt. Hierbij kun je denken aan: moeite met trailerladen, niet afgespoten kunnen worden met water, bang zijn voor een paraplu, niet naar de hoefsmid kunnen, etc.
Maar uiteraard ook wanneer je samen met je  paard meer wilt leren over grondwerk, loswerken, schriktraining, correct longeren (enkele of dubbele lijnen) en zadelmak maken. Ook voor schriktrainingen in groepsverband, demo's of lezingen kun je bij mij terecht.


Jackie helpt eigenaren bij zadelmak maken, trailerladen, en  uitdagend gedrag bij paarden.

Meer over mijn werkwijze

Als ik mijn manier van lesgeven en begeleiden zou  moeten samenvatten in twee woorden dan zijn : '' positiviteit'' en '' denken in mogelijkheden'' de eerste woorden die in mij opkomen. Ook ben ik geen voorstander van een '' quick fix''. Werken aan een stevige basis voor jou en je paard is waar ik voor sta. Een stevig fundament waar jij mee verder kunt.


Schroom niet om contact op te nemen als je vragen hebt. Voor actuele informatie kun je mij volgen via facebook: https://www.facebook.com/jackiegedragstrainingvoorpaarden


Wie weet tot snel!

Mijn aanpak

Tarieven

Alle trainingen € 40,00 per uur exclusief reiskosten.

De reiskosten zijn afhankelijk van de actuele benzineprijzen en worden bepaald aan de hand van de lesroute zodat de kosten gedeeld worden.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW


Andere arrangementen op maat zijn in overleg mogelijk (bijvoorbeeld groeps- activiteiten of lessen).

Trailer laden zadelmak maken schrik- en obstakeltraining

Contactgegevens

Jackie Middelkoop

📞 +31 6 52 11 87 01

✉️ Jackie@trainerspaardengedrag.nl 

Provincies: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland


Jackie helpt eigenaren bij zadelmak maken, trailerladen, en  uitdagend gedrag bij paarden.

 

  

Bekijk andere trainers van Paard en Gedrag