Jeannette Martens

Hallo, leuk dat je mijn trainerspagina bezoekt. Mijn naam is Jeannette en mijn bedrijfje heet Versatility Horsemanship. Versatility betekent veelzijdigheid. Ik houd ontzettend van uitdaging en dat past goed bij de verschillende dingen die je met paarden kan doen. Denk bijvoorbeeld aan de paarden van de bereden politie of paarden die op de grote ranches in Amerika het vee drijven. Ik zie daarin de ideale paardenpartner die samen met mij het avontuur aangaat! Het laat volgens mij heel duidelijk zien wat er allemaal mogelijk is in de relatie met je paard. Dat inspireert mij om mensen en hun paarden te begeleiden in hun eigen avontuur, om hun gedroomde relatie met hun eigen paard op te bouwen, waarbij veiligheid en kennis over het gedrag van het paard altijd voorop staan.


+31 6 16 38 68 83


Meer over mijn aanpak  


Gecertificeerd instructeur paard en gedrag

Orun en KNHS erkende 3 jarige opleiding.

Verzekerd voor aansprakelijkheid hippische beroepen.

Fitness en valtraining

 Instructeur ruiterfitness en valtraining

Certificaat Stichting Veilige Paardensport

Wat kan ik voor je doen?

Onze communicatie met het paard en zijn leerproces hebben mij altijd gefascineerd. Mijn passie is het helpen van paarden, en eigenaren die in de samenwerking met hun paard bepaalde gedragsuitdagingen tegenkomen. Ik help eigenaren hun paard beter te begrijpen en langs deze weg de communicatie te verbeteren. Eén van mijn specialiteiten is eigenaren bij de africhting van hun jonge paard te ondersteunen om ze een goede start  te geven en een sterke onderlinge band op te bouwen.


Herken jij je in een van deze situaties:  

  • heb jij een paard met (gedrags-)uitdagingen?
  • wil jij je jonge paard een goed start gunnen?
  • of is jouw doel de relatie met jouw paard te versterken?

Neem dan contact op!


Als valtraining coach kan ik jou helpen je vertrouwen in het zadel te boosten. Je kan niet altijd voorkomen dat je een keer valt, maar leren wat je in zo’n geval kunt doen helpt je vertrouwen op te bouwen en verkleint de kans op blessures.


Op mijn website Versatility Horsemanship lees je meer over mijn werk: http://www.jeannettemartens.nl 

Meer over mij

Na mijn opleiding als western instructeur aan NHB Deurne heb ik enkele jaren als stalruiter gewerkt op het trainingscentrum van Annemarie van der Toorn. Hier kwam ik alle mogelijke soorten en maten paarden tegen, van KWPN'ers tot IJslanders, van Engelse Volbloeden tot Quarterhorses. En al die verschillende paarden hadden al even zoveel verschillende uitdagingen! Behalve dat ik deze afwisseling in het werk geweldig vond, heb ik hier natuurlijk ook enorm veel geleerd en een berg aan ervaring opgedaan. Ik ben hierna verder gegaan als Instructeur Paard & Gedrag bij E-quine.com. Inmiddels ben ik als docent verbonden aan deze opleiding en daarnaast train ik paarden op locatie.


Eén van mijn motto's is dat je nooit uitgeleerd bent. Ik blijf mij verdiepen in, en bijleren over het wezen van het paard, zijn natuurlijke gedrag, de trainingsleer en communicatie. Elke dag ga ik nieuwe paardenavonturen aan!

Mijn aanpak

Prijslijst

Gedragstraining individueel                                                       €   45,- per uur

Clinic valtraining (groep van 4 tot max 8 deelnemers)            € 100,- per uur

Clinic obstakeltraining (groep van 4 tot max 8 deelnemers)  € 100,- per uur

 

Alle prijzen zijn incl. btw en excl. reiskosten (€0,19 p/km retour) en in een straal van ongeveer 35 km rondom Tilburg. 

Andere arrangementen op maat zijn in overleg mogelijk.


Contactgegevens

Jeannette Martens

📞 +31 6 16 38 68 83

✉️ Jeannette@trainerspaardengedrag.nl 
Provincie: Noord-Brabant

Stress reductie

 

  

Bekijk andere trainers van Paard en Gedrag