Trainingscentrum en pensionstal pensionstal Equintenso

Sanne Goorden

Ik had het gelukt dat mijn oom paarden had en met mijn 6 jaar met hem mee kon. Samen op de koets het bos in maar ook helpen bij het poetsen. Op manege Ars-Longa heb ik leren paardrijden en kreeg ik later een verzorgpaard. Ja en het kon natuurlijk niet anders, toen het eenmaal mogelijk was kocht ik op mijn 22ste een eigen paard "Intenso".


Na de opleiding Instructeur Paard en Gedrag van E-quine heb ik mij gespecialiseerd als zadelpasser en op het gebied van voedingssupplementen. Mijn werk als trainer doe ik bij klanten aan huis of op het trainingscentrum "SJ Centrum Paard en Gedrag" in Drunen.


+31 6 57 31 44 41


Meer over mijn aanpak  


Gecertificeerd Instructeur Paard en Gedrag

Orun en KNHS erkende 3 jarige opleiding.

Verzekerd voor aansprakelijkheid hippische beroepen.

De eerste basis leggen bij veulens zoals voetje geven, aan de lijn meelopen.

Wat kan ik voor je doen?

Les geven en mensen begeleiden in de omgang met hun paard is wel mijn specialiteit. Ik snap heel goed dat je onzeker kan worden als het niet helemaal lekker loopt tussen jou en je paard. Zelf heb ik ook mijn weg moeten zoeken en ik kan me daardoor makkelijk verplaatsen in de onmacht die je dan kan voelen.


Ik help jou en je paard om weer controle over de situatie te krijgen en vertrouwen op te bouwen. Dat kan op veel vlakken zoals:

  • rijles geven zodat jij ontspannen met je paard  op pad kan;
  • oplossen van uitdagingen onder het zadel;
  • jou helpen om je onzekerheid of angst te overwinnen;
  • en natuurlijk bij trailerladen, zadelmak maken, stress reductie en andere uitdagingen waar jij in de omgang met je paard mee te maken hebt.

Ik kom aan huis of bij jou op stal, maar als er plek is ben je ook welkom op stal "SJ Centrum Paard en Gedrag" in Drunen.


Meer over mijn werkwijze

Veel mensen die ik help zeggen: "Als je al zo lang tussen de paarden zit zal je het wel weten". Ervaring telt dat is zeker het geval. Toch leer ik nog elke dag want elk paard is uniek. Als trainer kijk ik altijd heel goed hoe het paard reageert, op welke dingen hij verbetert of juist verslechtert. Je training daarop aanpassen blijft elke keer weer een uitdaging

                                       "Kijk bij training altijd wat je paard nodig heeft"

 

Hoewel ik best een doorpakker ben, ga ik geduldig te werk. Belonen, belonen en nog eens belonen van gewenst gedrag. Het is altijd aan ons om het leerproces zo in te richten dat het paard de vraag begrijpt die wij hem stellen.


Mijn aanpak

Tarieven

Alle trainingen € 45,00 per trainingssessie exclusief reiskosten.

Reiskosten € 0,20 per km vanaf mijn locatie in Drunen

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Contactgegevens

Sanne Goorden

📞 +31 6 57 31 44 41

✉️  Sanne@trainerspaardengedrag.nl 

Provincie: Brabant en Utrecht

 

  

Bekijk andere trainers van Paard en Gedrag