Trainer huren voor groepslessen bij manage of rijvereniging

Groepslessen en clinics voor maneges en rijverenigingen

Onze ervaren trainers verzorgen clinics en lesprogramma’s op locatie

Lesaanbod voor maneges en rijverenigingen

Onze trainers verzorgen clinics en lesprogramma's waarin het natuurlijk gedrag van het paard centraal staat. Het aanbod varieert van een thematische clinic tot een complete lessencyclus over onderwerpen zoals de omgang met het paard, de rol van lichaamstaal bij de communicatie en hoe je een paard iets aanleert. Kortom; een prachtige aanvulling naast de rijlessen waarmee ruiters hun kijk op het paard verbreden. Naast het lesaanbod voor volwassenen hebben wij ook programma’s voor kinderen vanaf 8 jaar.

Schriktraining

Lesthema's

Het natuurlijk gedrag van het paard staat centraal. Wij leren deelnemers hoe zij de omgang met paarden kunnen verbeteren door te communiceren in paardentaal.

Wat betekenen de signalen die je paard geeft, hoe verdien je leiderschap, wat kan je doen als je paard ergens bang voor is?

Vind de antwoorden door deel te nemen aan lessen of clinics over:

  • Grondwerk en leiderschap
  • Loswerken en communicatie
  • Schrik- en obstakeltraining
  • Longeren met dubbele lijnen
Voorbereiding op trailerladen

Maatwerk, er kan veel

Uit de aanvragen die wij krijgen blijkt dat er vaak een aanleiding om aandacht te geven aan een specifiek onderdeel. Zo vroeg een manegehouder ons om iets te organiseren voor ouders die niets met paarden hebben, maar wel hun paardrijdende kinderen in hun passie willen volgen.


In een programma van 2 uur hebben deze ouders meer geleerd over de aard van het paard en hoe zij op stal hun kind op een veilige manier kunnen assisteren.

Lessen op maat voor rijverenigingen en maneges

Promotiepakket om deelnemers te werven

Bij de voorbereiding helpen wij u door promotiemateriaal beschikbaar te stellen. Hiermee wordt in de huisstijl van de manege of rijvereniging  het unieke lesaanbod onder de aandacht gebracht.


Afhankelijk van de beschikbare communicatiekanalen, kan de promotie als presentatie op beeldscherm, poster, flyer of in combinatie worden opgemaakt.

Wat zeggen onze deelnemers

Bijzonder om te ervaren hoe gevoelig paarden zijn. In de les is Joep altijd 'n tikkie sloom maar bij het loswerken reageerde hij op de kleinste signalen, nooit verwacht.

over het thema loswerken

Hoe is het mogelijk dat je een paard eigenlijk in een vrij korte tijd kan leren dat hij niet bang hoeft te zijn voor plastic. Vond het obstakelparcours bij de laatste les gaaf om te doen. Veel geleerd in die 5 lessen.

over de schriktraining

Het middagprogramma voor ouders was super interessant. Mijn kind gaat graag naar de manegelessen maar zelf heb ik niets met paarden. Nu ik er meer van weet, snap ik waarom Esther zo opgaat in haar hobby.

over de introductie voor ouders

Tarieven en condities

De prijsstelling voor de deelnemers bepaalt de rijvereniging of manege zelf. Navolgende tarieven zijn de inkooptarieven voor onze inzet.


Tarieven:

Trainer per dagdeel van 4 uur: € 180,-

Lessencyclus 5 x 2 uur: € 300,- per instructeur           

Demonstratie 2 uur: € 110,- per instructeur

 

Promotiepakket basis:
50 flyers  
Prijs: € 97,50
         

Promotiepakket uitgebreid:

50 flyers, digitale PowerPoint presentatie, 1 kleurenposter in A0 formaat

Prijs: € 297,50   

 

De tarieven zijn exclusief btw en €0,21 reiskosten per kilometer en inclusief trainingsmateriaal. Huur locatie en paarden zijn niet inbegrepen. Bij groepslessen geldt een maximum van 6 deelnemers per trainer.

Hier kunnen onze trainers bij helpen

Groepslessen en clinics bij maneges en rijverenigingen

Groepslessen en clinics bij maneges

Wij geven groepslessen en clinics bij maneges en rijverenigingen. Leuk, educatief en zeker een mooie aanvulling op het rijden.
Hulp voor paard bij fokkerijen en maneges

Fokkerijen en handelsstallen

Fokkerijen en handelsstallen helpen wij bij de opleiding van hun paarden en bij het oplossen van uitdagend gedrag.
Dummy als voorbereiding op eerste ruiter

Hulp aan huis bij eigenaren

Onze trainers komen op locatie en helpen eigenaren hun paard te trainen op aan gedrag gerelateerde uitdagingen. 

"Spreek de taal van het paard, want het omgekeerde is onmogelijk"

Effectieve training sluit aan op het natuurlijke gedrag van het paard.