Paarden en mensencoach

Ernst van Kampenhout

Mijn allergrootste passie is het werken met paarden. Van jongs af aan was ik niet weg te slaan bij de ponymanege bij ons in de buurt. Ik was geen uitzonderlijk goede ruiter, maar het was mij al snel duidelijk dat ik in staat ben om met bijna elk paard samen te werken. Ik ben toen begonnen met het volgen van diverse losse curssussen op paardengebied. En heb uiteindelijk mijn hart gevolgd en de opleiding Instructeur Paard en Gedrag afgerond. Ook heb ik ontdekt dat ik het erg leuk vind om mensen te leren samenwerken met hun paard. Om meer te weten te komen over de verschillende coachtechnieken, heb ik daarom tevens een coachopleiding gevolgd. Ik werk vanuit rust en gevoel.


+31 6 52 04 46 03


Meer over mijn aanpak  


Gecertificeerd instructeur paard en gedrag

Orun en KNHS erkende 3 jarige opleiding.

Verzekerd voor aansprakelijkheid hippische beroepen.

Coach - EQA Practitioner 

Gediplomeerd coach, geaccrediteerd opgeleid volgens de meest recente NOBCO & EMCC richtlijnen. 

Aan de lange lijnen leren sturen, halthouden en tempo wisselen

Wat kan ik voor je doen?

Je kunt bij mij terecht voor trainingssessies op het gebied van o.a.:

  • uitdagend gedrag
  • loswerken
  • schrik- en obstakeltraining
  • longeren (met dubbele lijnen)
  • communicatie
  • grondwerk
  • trailerladen (bijvoorbeeld het niet de trailer in willen, niet kunnen afsluiten en balansproblemen)
  • clinics

Ik bouw op een creatieve manier een trainingssituatie op, waarin het paard getraind wordt en leert om te gaan met de situatie waar het bang voor is of waarmee het paard moeite heeft.  Je mag van mij verwachten dat ik de grenzen bewaak van zowel het paard als de eigenaar. 

Mijn werkwijze

Ik ben ervan overtuigd dat een trainingstraject alleen maar met goed resultaat kan worden afgerond als het klikt met zowel het paard als de eigenaar. Daarom kom ik altijd eerst langs voor een kennismaking met jou en bespreek de trainingsvraag. Daarna werk ik kort met je paard om te kijken hoe jouw paard leert en met spanning omgaat. Aan de kennismakingssessie zijn geen kosten verbonden. Is er een klik met jou en je paard en heb jij vertrouwen in mijn werkwijze, dan maken we een vervolgafspraak. 


Mijn aanpak

Prijslijst

Training op locatie    €  50,- per sessie *

Clinic                          € 195,- per dagdeel van 4 uur **


* Een trainingssessie sluit ik het liefst op een goed moment af. De trainingsduur kan dus per sessie verschillen. In de praktijk komt dit neer op een sessie van gemiddeld circa 1 uur en 15 minuten. Om duidelijkheid te geven over de trainingskosten reken ik niet per uur maar per sessie af.

** Maximaal 5 personen. Meer personen zijn mogelijk, kosten na overleg i.v.m. inhuur extra trainer(s).


Alle bedragen zijn incl. btw en gebruik trainingsmaterialen en exclusief € 0,23 reiskosten per kilometer bij een reisafstand groter dan 10 kilometer van mijn standplaats in Halle. Eventuele huur van de trainingslocatie en paarden zijn niet inbegrepen. 

Contactgegevens

Ernst van Kampenhout

📞 +31 6 52 04 46 03

✉️ Ernst@trainerspaardengedrag.nl 
Provincie: Gelderland

 

  

Bekijk andere trainers van Paard en Gedrag