Pauline Romanesco


Plezier is mijn motivatie. Mijn missie is om zo veel mogelijk paarden en hun eigenaren te helpen om weer plezier met elkaar te hebben. Samen genieten van bosritten, wedstrijden, knuffelen, verzorgen en spelen. Met dat beeld in jouw hoofd heb je toch ooit ook jouw paard gekocht? Soms ontstaan er uitdagingen. Situaties waarin jij en jouw paard elkaar niet helemaal begrijpen.
Dan ben ik er voor je. Ik ben een Orun gecertificeerd trainer en instructeur in het gedrag van paarden.  En ik help je om de gedragsproblemen van jouw paard beter te begrijpen en op te lossen. 


+31 6 12 16 12 43

Meer over mijn aanpak  


Gecertificeerd instructeur paard en gedrag

Orun en KNHS erkende 3 jarige opleiding

Verzekerd voor aansprakelijkheid hippische beroepen

 Kijk ook op mijn website

Uitdaging bij het trailer laden van je paard

Wat kan ik voor je doen?

Heeft jouw paard een probleem bij de trailer? Hij of zij wil er niet op, of rent eraf bij het afsluiten, of wil je graag alleen leren laden? Dan help ik je daarbij in een op maat gemaakte training voor jou en jouw paard.


Of bijt jouw paard? Kun je jouw paard niet vangen in de wei? Trekt het zich los als je juist naar de wei toe wil? Blijft het niet staan bij de hoefsmit? Wil jouw paard niet stilstaan met opstijgen? Heeft hij of zij over het algemeen veel spanning, waardoor je paard er zomaar vandoor kan schieten?


Dat zijn allemaal gedragsgerelateerde problemen waarvoor we een training maken die precies aansluit bij jou en jouw paard.Mijn werkwijze

Mijn trainingen zijn gericht op het paard én jou als eigenaar. In mijn lessen en trainingen is het belangrijkste doel dat zowel jij als het paard in de modus komen waarbij leren optimaal kan plaatsvinden. Dat betekent dat de situatie veilig moet zijn. Enerzijds in praktische zin: je hebt je cap op en goede schoenen aan. Anderzijds qua gevoel: het paard én jij moeten vertrouwen hebben in de oefeningen die we doen. Ik kijk goed naar jullie sterke punten als combinatie en daarvandaan pakken we de uitdagingen aan die jullie samen zijn tegengekomen.

Mijn aanpak

Prijslijst

Training trailer laden                  € 85,- (1,5 tot 2 uur)

Training gedragsuitdagingen     € 65,- per uur

Les grondwerk                             € 65,- per uur


Niet tevreden, geld terug. Denk je na de eerste training of les: “dit is niet wat ik ervan verwacht had” , dan breng ik geen kosten in rekening.


Bedragen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten vergoeding € 0,25 p/km.

Contactgegevens

Pauline Romanesco

📞 +31 6 12 16 12 43

✉️ pauline@trainerspaardengedrag.nl  
Provincie: Noord-Brabant

 

  

Bekijk andere trainers van Paard en Gedrag